III Jornades de Cinema i Gastronomia

Posted on maig 28, 2009 
Filed Under cinema

El Club Cinema Alzira es va formar per iniciativa d’un grup d’amics i amigues cinèfiles l’any 1995. Des d’eixe moment han projectat més de 220 pel·lícules. Des de l’inici han volgut oferir una programació estable de pel·lícules actuals tot recolzant el cinema independent, óperes primes, cinema en versió original subtitolat, cinema en valencià , etc. buscant al mateix temps diversitat de temàtiques i públics. És Patri Aranda qui una vegada més ens informa d’aquesta suggerent proposta que per tercer any consecutiu planteja el Club Cinema Alzira. Seran dues les pel·lícules que es projectaran; aquest divendres 29 de maig “Estómago” (Marcos Jorge, 2008) a les 20.00 i a les 23.00 hores, i el dissabte 30 “El pollo, el pez y el cangrejo real” (José Luis López Linares, 2008) en una única projecció a les 19.00 hores. A més, després d’aquesta projecció el cuiner Juan Carlos Galbis realitzarà la xarrada “Cuiner o superman” i oferirà un aperitiu-degustació. Les projeccions tindran lloc a l’Auditori de la Casa de Cultura d’Alzira, ciutat aquesta que els pròxims dies focalitzarà l’atenció de 400 colps. Bon apetit!

http://clubcinemalzira.com/

Comentaris

3 Responses to “III Jornades de Cinema i Gastronomia”

 1. Paco López on maig 31st, 2009 8:25 pm

  L’altre dia no us vaig poder deixar el comentari per un problema tècnic. Hui que em deixa us recomane que mireu/llegiu l’apunt d’Alícia al seu bloc Tota pedra fa paret sobre la pel·lícula Estómago.
  http://wwwtotapedrafaparet.blogspot.com/2009/02/una-recomanacio-cinematografica-la-pel.html#links

 2. Credit Bureau on febrer 17th, 2012 3:15 am

  Sweet web site , super design , rattling clean and employ pleasant.

 3. Brolio Chianti Classico on febrer 19th, 2012 1:53 am

  Das beste Webdesign Berlin erhalten Sie bei uns, genauso wie professionelles Webdesign. Denn wir sind die Webdesign Agentur mit pfiff.

Leave a Reply