foroimatge

Posted on maig 8, 2008 
Filed Under centres

Foroimatge és un lloc d’encontre del professorat i l’alumnat que utilitza els mitjans audiovisuals i les noves tecnologies en la seua pràctica educativa. Foroimatge és una iniciativa de l’Institut José Mª Parra d’Alzira que compta amb una llarga trajectòria en la producció audiovisual. El departament d’audiovisuals del Centre, coordinat pel professor Bernardo Arocas, s’encarrega de l’organització de l’Encontre, que reuneix al llarg de tres dies (3, 4 i 5 de juny) l’alumnat dels centres, principalment de la Ribera, perquè presenten les seues produccions audiovisuals i vegen les produccions dels altres centres.

Foroimatge és una gran oportunitat per trobar-nos, per compartir, per reflexionar sobre l’audiovisual escolar, per generar idees i pot ser també sinèrgies. 400 colps hi serà, pensem que tu no t’ho pots perdre. Foroimatge!

http://www.foroimatge.com/

Comentaris

Leave a Reply