Quina il·lusió!

Posted on febrer 18, 2015 
Filed Under altres

pons_400_colps

Mireu que ja hem dit que açò dels premis i dels concursos ens genera certa contrarietat. Però rebre aquest, quina il·lusió ens ha fet. Senzillament per venir de qui ve i perquè sentim està carregat d’afecte.

La iniciativa respon al format de cadena de premis i ha estat posada en marxa per Pons’s blog amb l’objectiu particular de guardonar als blocs que tenen un nivell de qualitat dignes de ser llegits per en Pons. El receptor d’aquest premi es veurà en l’obligació moral de guardonar dos blocs més a la seua elecció amb tal premi. Per suposat els dos blocs escollits han de tenir el Nivell de Qualitat Pons (NQP). I Pons encara afegeix: si és possible, que els dos blocs premiats no tinguen relació entre ells, és a dir, que siguen dos blocs dels quals veieu que no es comenten l’un a l’altre.

I en aquestes que la Carme, alumna de 3r d’eso d’escolagavina, ha rebut el premi pel seu magnífic Me das un beso bonita, d’entrada un cant a la ironia front l’oportunisme polític més descarat, després una bitàcora personal que t’ensenya a mirar la vida més enllà del melic propi. Al seu temps, la Carme ha decidit premiar el blog de la seua exmestra Pilar Arnal, La imaginació al poder i ‘també a 400 colps que és el blog de la meua Escola Gavina i m’agrada molt perquè sempre hi ha molts vídeos de xiquets i xiquetes i jo els puc vore en el meu Ipad que és el que més m’agrada del món. I a més Jordi Orts és el psicòleg de la meua escola i és molt simpàtic però també vol que treballe un montó’.

Ara ens pertoca premiar altres dos blogs i la setmana vinent publicarem la nostra tria. De moment, tornar l’afecte rebut de la Carme, la Tona i l’Enric pel detall, pel gest de posar en valor el treball d’aquells que des de la blogosfera també pensem que altre país és possible, amb premis o sense.

Comentaris

4 Responses to “Quina il·lusió!”

 1. Pons on febrer 18th, 2015 12:57 pm

  No et vull posar més pressió de la que ja tens, però parafrasejant Spiderman recorda que un gran premi comporta una gran responsabilitat, o sigui que pensa bé a quins blogs passes el premi ;)

 2. Pons on febrer 18th, 2015 12:58 pm

  No et vull posar més pressió de la que ja tens, però parafrasejant Spiderman recorda que un gran premi comporta una gran responsabilitat, o sigui que pensa bé a quins blogs passes el premi ;)

  PD: No tinc clar si s’ha enviat el comentari perquè la web ha fet una cosa estranya :S

 3. Pons on febrer 19th, 2015 9:23 am

  Es bonic veure com una cosa tan senzilla de crear està repartint il·lusió per tota la blogosfera (casi, casi xD).
  Pensa bé qui seran els nominats perquè parafrejant a Spiderman “un gran premi comporta una gran responsabilitat”

 4. Cas típic 2116: noi li agrada noia, noi li agrada finalitzar els premis Pons | Pons's blog on abril 6th, 2015 6:01 am

  [...] 2.1.2.2.2. [Fi] Amb ulls de sargantana 2 1.1.2.1.1.1. La imaginació al poder 1.1.2.1.1.2. [Fi] 400 colps 1.1.2.1.2.1. [Fi] L’extraradi 1.1.2.1.2.1. [Fi] Vent d Cabylia 1.1.2.2.1.1. [Fi] Fita [...]

Leave a Reply