L’escola que volem

Posted on febrer 17, 2015 
Filed Under educació

Les Trobades d’Escoles en Valencià 2015 estan en girar la cantonada. Les festes d’estima per la llengua dels centres educatius valencians d’arreu de les nostres comarques s’iniciaran l’últim cap de setmana de març i finalitzaran al mes de juny. El lema de les Trobades 2015 és L’escola que volem i té significats ben contundents: L’escola que volem en referència a l’escola que ens estimem. L’escola que volem referida al model d’escola en valencià que la nostra entitat presentarà a principis de febrer. L’escola que volem com a sinònim de desig de canvi, allò al que cal que estiguen atents els partits polítics de cara a les eleccions de maig de 2015.

En aquest context, Escola Valenciana creu molt important visualitzar el teixit social i cívic que conformem les comunitats educatives d’arreu del País Valencià, les persones que treballem de valent per intentar garantir la millor educació possible a l’alumnat valencià. El nostre suport al model de l’escola que volem és la millor garantia perquè el pròxim govern de la Generalitat Valenciana prenga bona nota de les necessitats educatives que tenim.

És per això que cal que la teua veu, la nostra veu, s’escolte. És per això que amb tu, amb vosaltres, comptem per eixir al carrer i participar en aquesta crida lúdica i reivindicativa que obrirà les portes a les Trobades 2015. El 21 de febrer farem el primer pas. Serà a València, on és important que es veja que arreu de les comarques valencianes hi ha molt a dir sobre el model educatiu que necessitem, un model sinònim de qualitat i en valencià.

Nosaltres no hi podrem ser a la plaça Sant AGustí perquè hi serem a l’altra punta de València, capficats en una nova edició de l’eacn, que no deixa de ser altra de les projeccions de l’escola que volem. Ah, el vídeo que il·lustra l’apunt és l’acompanyament en imatges que el CEIP Gabriel Miró de Calp (La Marina Alta) va fer fa un parell de cursos del tema Una escola a tot color.

Una escola valenciana per al s. XXI

Comentaris

Leave a Reply