La 3a mice ja té spot

Posted on febrer 12, 2015 
Filed Under cinema, educació, festivals

D’ací a final de març molta de la nostra activitat pivotarà al voltant de la tercera edició de la mice · mostra internacional de cinema educatiu. La trobada, autèntica festa i epicentre del cinema fet a les escoles d’arreu del país i del món, tindrà lloc a València els dies 27, 28 i 29 de Març en diverses ubicacions de les quals anirem informant. Des de 400 colps tornarem a coordinar Mirem i fem cinema: espai d’inetrcanvi per al professorat per l’audiovisual i en breu llançarem la proposta oberta tots aquells que vulgueu participar. Els focus ja comencen a apuntar doncs a la mice i el primer que podem veure és el seu spot oficial, el qual convida a gaudir com a xiquets de la mostra i del cinema. Perquè tota ciutat necessita un heroï: mice 2015!

Comentaris

2 Responses to “La 3a mice ja té spot”

  1. Josep Arbiol on febrer 12th, 2015 7:44 pm

    NOTE EL PODER DE LA FORÇA. I FEEL THE POWER OF THE FORCE.MICE STILL DREAMING, CONTINUEM SOMIANT

  2. El catàleg de la MICE : 400 colps on febrer 26th, 2015 12:20 am

    [...] us vàrem dir amb la publicació de l’spot de la 3a edició de la MICE, que aquesta gran celebració del cinema fet a l’escola ocuparà [...]

Leave a Reply