Voleu ser jurat a un festival?

Posted on febrer 10, 2015 
Filed Under cinema, festivals

giffoni_15

Ens miràrem de reüll la gal·la dels Premis Goya amb poc temps i molt de distanciament. Posem distància perquè amb l’alumnat sembla que costa defugir dels discursos dominants que travessen l’experiència compartida del cinema, allunyats de plantejaments pedagògics, més centrats en els productes que no en els processos creatius. Però com que no tenim perspectiva per entendre aquesta dimensio més comercial del cinema, que suposem és necessària, farem una concesió i publicarem aquesta informació que ens han fet arribar, per si algú volgués viure l’experiència del cinema també des d’aquesta vesant.

L’associació Tambor de Hojalata busca dos xiquets/es nascuts entre l’1 de agost de 1999 i el 31 de juliol de 2002 i un altre/a adolescent nascut/da entre el 18 juliol 1997 i el 31 de juliol de 1999 per a participar com a jurats al Giffoni Film Festival (Salerno, Itàlia). Els joves eixiran el 16 de juliol i tornaran el 27 de juliol. Hauran parlar anglès o italià i ser amants del cinema. Pernoctaran en cases de veïns d’aquest simpàtic poble italià, on hi haurà altres jurats juvenils italians d’edat semblant. La manutenció va a càrrec de l’organització o de les famílies d’acollida. Veuran una o dues pel·lícules diàries i podran debatre amb actors i directors de les pel·lícules a concurs. Compartiran el dia amb centenars de joves d’Itàlia i diverses parts del món i participaran en variades activitats. En total, més de 3000 xiquets i joves estaran presents eixos dia a Giffoni. I decidiran quins són els guanyadors de les seues seccions. Al llarg del festival estaran acompanyats per un representant de l’associació Tambor de Hojalata. El cost de l’activitat es distibueix entre el bitllet d’avió (presumiblement entre 250 i 300 euros), assegurança de viatge + 100 euros de despeses d’organització i la data límit d’inscripció és el 15 de març.

http://www.giffonifilmfestival.it/

Comentaris

Leave a Reply