La mostra 09

Posted on maig 23, 2009 
Filed Under centres, video

Per aquestes latituds La Mostra pot generar confusió; doncs no, no es tracta del festival de cinema del Mediterrani que té lloc a la ciutat de València. La mostra és el nom que rep també la convocatòria que any rere any fa el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya per estimular l’ús pedagògic dels mitjans audiovisuals als centres docents de Catalunya, i fomentar l’aprenentatge dels llenguatges propis d’aquests mitjans. Només poden participar centres del principat en les modalitats ed fotografia, vídeo i ràdio i des d’avui, amb el plaç d’entrega finalitzat, ja es poden veure bona part dels treballs realitzats a la web d’una proposta que és altre referent en el nostre àmbit i és per això que la rescatem a 400 colps.

http://phobos.xtec.cat/audiovisuals/lamostra/009/index.php

Comentaris

3 Responses to “La mostra 09”

  1. Dog on març 16th, 2012 6:55 pm

    raaj cartilage doumel lochner scaramouche working earliest Blancha generations

  2. 911 Truth Alliance on abril 3rd, 2012 4:05 am

    A triple double means absolutely nothing – Lebron James so dont pipe him up for it if he lost TheCrowned_One

  3. Accident Claim Form For Motor Vehicle on abril 8th, 2012 5:00 am

    Happy Birthday Seohyun ^-^ Saranghae

Leave a Reply