Què li dirieu a Lewis Carroll?

Posted on gener 15, 2015 
Filed Under educació, video

alice_tenniel

Ja sabeu que ens agraden molt aquestes propostes perquè donen peu a fer servir el vídeo com a eina pedagògica en àrees en les que igual no queda tan contemplada aquesta possibilitat. El 2015 celebrem el 150è aniversari de la primera edició d’Alice’s Adventures in Wonderland amb les il·lustracions de John Tenniel. El conte de Lewis Carroll és una barreja de fantasia i realitat que ha inspirat creadors de diverses disciplines: escriptors, músics, cineastes, científics, matemàtics; i que tracta temes universals com l’angoixa, les presses, els costums i rutines en contraposició a les aventures i la llibertat, la definició de les identitats o l’atzar. Què li dirieu a Lewis Carroll? Explica-ho amb una petita peça audiovisual que podràs veure projectada al CCCB durant la propera edició de Kosmopolis, la Festa de la Literatura Amplificada.

Qui pot participar?
Hi poden participar grups d’estudiants de Primària, Secundària o Batxillerat amb un professor o docent responsable. Els vídeos han d’anar signats.

Quan i on?
El període de presentació dels vídeos és de l’1 de novembre de 2014 al 13 de febrer de 2015 i es poden enviar per Wetransfer a: seducatiu@cccb.org.

Com han de ser els vídeos?
Han de ser peces audiovisuals d’una durada màxima de 2 minuts en homenatge al conte Alícia al país de les meravelles.

Què passa amb els vídeos?
Tots els vídeos rebuts són susceptibles d’integrar-se dins el web CCCB EDUCACIO, web KOSMOPOLIS, arxiu CCCB, web CCCB, VIMEO i comunicacions públiques de projectes CCCB. L’organització es reserva el dret de no publicar els vídeos amb contingut ofensiu o que vulneri la legislació vigent o qualsevol dret fonamental, o que no compleixi les condicions de participació. Els vídeos participants seran projectats en un acte públic del programa de Kosmopolis 2015.

Tingau present que si voleu participar, regalen una visita gratuïta amb els alumnes a l’Arxiu XCèntric per conèixer i desenvolupar formes cinematogràfiques innovadores que exploren altres possibilitats d’expressió, i que vos podeu inspirar amb el menú de llaminadures cinematogràfiques d’Alícia!

_info al CCCB

Comentaris

Leave a Reply