Escola de mestres d’Akoe: jornades d’hivern

Posted on gener 12, 2015 
Filed Under educació, formació

ecr

I completem aquesta trilogia inicial de 2015 d’apunts sobre pedagogia en un àmbit molt més local i proper però no menys important. Es tracta d’una nova edició de l’escolademestres d’Akoe. Aquesta iniciativa vol situar-se al capdavant del debat, la reflexió i la formació de qualitat tant per a futurs mestres com per públic en general interessat en la teoria i pràctica pedagògica. Escolademestres cristalitza dues vegades en el curs i en aquesta edició d’hivern proposa un títol i un programa ben suggerent per orientar-no en les trasnformacions necessàries que el nostre sistema educatiu ha d’anar assolint. Les jornades seran a l’Auma de Picassent els 4 i 5 de febrer.

dimecres 4
17.30 / Millorar la lectura, una urgència inajornable ENRIC QUERALT
18.45 / pausa · café
19.00 / Una maleta de recursos per entrenar la creativitat MARIA BATET
20.30 //

dijous 5
17.30 / Pedagogía sexy? Cómo recuperar el placer como elemento clave en el aprendizaje MARIA ACASO
18.45 / pausa · café
19.00 / 10 claus per entrenar l’optimisme: clauer i instruccions d’ús MARIA BATET
20.30 //

Vos esperem!

Comentaris

Leave a Reply