Cortocomenius 14

Posted on novembre 8, 2014 
Filed Under centres, cinema, festivals

cortocomenius_14_cartell

Ha arrencat a València altre dels festivals de curtmetartges epicentre de futures promeses del nostre audiovisual. La Sala SGAE Centre Cultural va acollir ahir a la vesprada la secció de Ficció amb gran afluència de públic. Des de les 18 h. quan va començar la primera activitat oficial del festival CORTOCOMENIUS trobem una sala repleta d’un públic ansiós per veure els curts seleccionats en la Secció de Ficció d’aquesta vuitena edició. Un acte que va obrir Pau Romero, coordinador del festival, al costat de tres dels directors participants, Simón Farizas (La Novelle Vague sí que molaba), Guillermo Alcalá-Santaella (La petite fille) i Natxo Fuentes (Última Sesión), realitzant una breu presentació del mateix.

Durant la resta de projeccions també van acudir altres directors de les obres participants com, Òscar Bernàcer (Bikini), Marisa Crespo i Moisés Romera (Valentina) i Gonzalo Gurrea (Confesión). Amb més de 100 espectadors que van acudir durant tota la sessió, el certamen, que porta vuit edicions ha donat el tret d’eixida.

La setmana vinent es projectaran els curtmetratges a concurs de la secció de joves/alumnes i la de valencià el dijous 13 de novembre en el Centre de Formació Juan Comenius, a partir de les 18 h.

http://cortocomenius.comenius.es/

Comentaris

Leave a Reply