València educa

Posted on novembre 3, 2014 
Filed Under educació, xarrades

valencia_vibrant_14

Aquest dimarts 4 de novembre a les 19.00 h. ens trobarem al vestíbul de la Sala Russafa en el segon #EncontreVibrant. Els Encontres Vibrants son una reunió amb distints professionals disposats a aportar les seues idees al voltant d’una qüestió determinada, sempre lligada a la ciutat i les seues oportunitats. Pretenem (intentar) evitar les llargues dissertacions i els debats acaloradament buits.

Este segon encontre parlarà d’educació i ciutat. Quines son les noves iniciatives que entenen l’educació més enllà de les parets de l’aula envaint places i carrers? Com influeix l’educació en les vibracions de la ciutat? Respondran Francesc Felipe i Jordi Orts.

L’educació necessita ser repensada. Entre l’escola tradicional del segle XIX i alguns models actuals que són tan oberts que poden amagar una deslegitimació del sistema públic i universal d’ensenyament ens trobem en el moment de posar en valor pràctiques educatives que permeten avançar cap a aquella escola que volem. I a València? També a la ciutat i el seu entorn trobem experiències educatives al marge de les institucions que podrien arribar a ser hegemòniques.

/ Francesc Felipe és un comunicador heterodox, del treball de trinxera a l’emprenedoria cultural. Treballa a Escola Valenciana, fa el doctorat en economia de la llengua en els sectors culturals a Econcult i és fundador del festival Inquiet.
/ Jordi Orts és orientador educatiu a l’Escola Gavina, porta el cine a les aules i l’escola al cine. Dirigeix 400colps, un espai de construcció col·lectiva sobre l’audiovisual com una ferramenta d’aprenentatge per a la generació transmèdia. També és membre de la xarxa cooperativa d’experiències TIC “Unentretants”

http://valenciavibrant.es/

Comentaris

Leave a Reply