1r aniversari: les xifres

Posted on abril 3, 2009 
Filed Under altres

Ja vos déiem fa dos apunts que l’evolució de 400 colps ha sigut força positiva, també pel que fa a les xifres. En aquest primer any hem publicat 230 apunts. Ens han visitat 2584 usuaris únics absoluts que han realitzat 5148 visites i han visitat 9492 pàgines. Finalment al mes de març vàrem superar la barrera dels 400 usuaris (475 usuaris). Per nosaltres és important destacar que el temps mitjà de permanència al bloc és d’1’49″, el qual trobem elevat si tenim en compte que una part de les visites gairebé no es queden. Aquest indicador ens fa pensar que les notícies i les propostes són seguides amb una bona dosi d’interés. Hem rebut visites de 40 països, segurament la gran majoria de les realitzades des de l’extranger de manera accidental tot i que al mirar el temps de permanència d’alguna d’aquestes hem rebut grates sorpreses, com per exemple l’altre dia una visita realitzada des de Brazil de quasi quatre minuts. A l’estat espanyol també hem rebut visites des de 98 pobles o ciutats. València és evidentment la ciutat que copa la gran majoria de visites (més de 3000) tot i que al País Valencià i Catalunya se’ns segueix de manera continuada des d’un bon grapat de localitats. De nou, gràcies a tots i totes per estar ahí.

Comentaris

2 Responses to “1r aniversari: les xifres”

  1. Paco on abril 3rd, 2009 12:41 pm

    Enhorabona per tanta tasca realitzada!

  2. @Mitsueqwp on abril 3rd, 2012 1:10 am

    Any one else train today?

Leave a Reply