Chaplin amb música en directe

Posted on octubre 2, 2014 
Filed Under cinema

the_pilgrim

La Cabina · Festival Internacional de Migmetratges, en col·laboració amb Rivendel Restobar i la Biblioteca Pública de València, ha programat una nova sessió de La Cabina Classics, projeccions de migmetratges muts a l’aire lliure i amb música en directe. En aquesta ocasió podrem gaudir de The Pilgrim (Charles Chaplin, 1923), un d’aquests grans migmetratges clàssics que ningú s’hauria de perdre. Berta Benito, Mar Pleguezuelo i Félix Martos posaran un cop més una banda sonora inoblidable.

The Pilgrim (El pelegrí), migmetratge mut de 40 minuts, explica la divertida història de Charlot que roba els hàbits d’un pastor per poder fugir de la presó i és confós pels habitants d’un xicotet poble com el nou rector que estaven esperant. La projecció tindrà lloc el 3 d’octubre i com en les anteriors edicions, serà a l’esplanada de la Biblioteca Pública (C/ Hospital, 18, València). Les entrades (4 €) estaran a la venda el mateix dia a Rivendel Restobar, però des de ja podeu reservar-les (fins a un màxim de sis) en produccion@lacabina.es.

El Pelegrí (Charles Chaplin, 1923), 40 min.
Banda sonora en directe a càrrec de:
Berta Benito (violoncel)
Mar Pleguezuelo (piano)
Félix Martos (trompeta)

Divendres 3 d’octubre, 20.30h. Esplanada de la Biblioteca Pública (C/ Hospital, 18)

Comentaris

Leave a Reply