Estrena de “Marxa enrere”

Posted on març 27, 2009 
Filed Under video

Ens arriba una mica ajustada la informació i desconeguem la qualitat de la proposta. Però com que estem per la difusió i el recolzament de les activitats audiovisuals realitzades per joves i per a joves ací vos anunciem una per avui mateix. Es tracata de l’estrena del curtmetratge “Marxa enrere” (Nelo Gómez, 2008) avui a les 20.00 h. al Centre Jove del Mercat a Mislata. Amb esta proposta de la Regidoria de Joventut i la UPC es buscava que els joves aprofundiren en problemes que els afecten mitjançant un llenguatge audiovisual que després poguera utilitzar-se per a fer-ne pensar a d’altres. En aquesta primera campanya es va decidir tractar el tema de les drogues. Nelo Gómez va ser el guanyador d’aquesta campanya amb aquesta peça, una història de dues bessones separades per les drogues. Es va gravar a final de març del 2008 amb la col·laboració de Canal 25 i l’Escola Municipal de Teatre de Mislata i es va muntar aquest estiu.

http://www.mislatajove.org/noticies/i/7869/94/estrena-de-marxa-enrere

Comentaris

3 Responses to “Estrena de “Marxa enrere””

 1. Nelo on març 28th, 2009 2:16 pm

  Ei, moltes gràcies per la publi. Va ser un acte molt emotiu i important per mi. Us esperem a la propera.

 2. admin on març 28th, 2009 8:31 pm

  Hola Nelo:

  Doncs de res; com explicàvem al post estem per la difusió de les propostes audiovisuals realitzades per joves i més encara si ho són en valencià. Ja ens coneixes, així que si en algun moment ens vols fer arribar qualsevol informació que consideres d’interés nosaltres encantats.

  Una cordial salutació i ànim amb els teus projectes.

 3. fettabsaugen kosten on abril 11th, 2012 2:58 pm

  Bei ausgedehnter Erschlaffung zwang die Vergrößerung mit einer Straffung kombiniert werden.

Leave a Reply