I Jornades Expressar i comunicar a través dels mitjans audiovisuals

Posted on octubre 27, 2014 
Filed Under cinema, educació, formació

jornades_expressar

Organitzades pel Cefire de Torrent, les I Jornades Expressar i comunicar mitjançant els mitjans audiovisuals a celebrar els 14 i 15 de novembre al Conservatori de Torrent, seran un punt de trobada entre el professorat de tots els nivells educatius i àmbits del coneixement interessats en potenciar les capacitats cognitives i emocionals del seu alumnat mitjançant els medis audiovisuals. Sabem que els mèdia afavoreixen el desenvolupament de projectes interdisciplinaris a l’aula, reforcen els continguts, potencien una educació en valors i fomenten metodologies participatives i inclusives. Durant les jornades visionarem les mostres produïdes en el marc escolar i compartirem experiències, dificultats i bones pràctiques docents.

L’objectiu a l’hora d’organitzar aquestes jornades audiovisuals és difondre bones pràctiques docents, desenvolupades a diari als centres educatius mitjançant els mitjans audiovisuals, per tal que les puguem transferir a altres situacions d’aula similars pel seu caràcter innovador i, també, reconèixer la labor dels equips docents implicats. A més, es vol impulsar i motivar l’interès de la resta del professorat per tal de generar noves pràctiques audiovisuals que donen visibilitat al potencial emprenedor i creatiu de l’alumnat de la comunitat.

Per a compartir les experiències, es contarà amb especialistes de l’educació i dels mitjans audiovisuals que participaran en conferències i taules redones. A més, es visionaran les mostres generades en el marc escolar i amb la realització de tallers, es donaran a conéixer activitats pràctiques que ens seran molt útils per a futures intervencions a l’aula.

En breu, donarem més detalls d’un ambiciós i ben interessant programa.

Comentaris

Leave a Reply