Selfie

Posted on juliol 7, 2014 
Filed Under fotografia, video

La setmana vinent tindrà lloc la darrera gran acció pedagògica que ens implica. Serà, aquesta vint-i-tresena, una nova edició de l’eacn · escola d’activitats culturals a la naturalesa d’escolagavina. En la recerca d’idees per treballar amb l’alumnat hem fet un repàs d’aquells fenòmens mediàtics o audiovisuals destacats recentment per poder mirar-los amb deteniment, pensar-los i per què no, capgirar-los en alguna proposta narrativa. I com no el selfie hi havia de ser en aquesta lectura. Hem trobat aquest vídeo de tall cinèfil que ens ha resultat si més no curiós. Un remix que emfatitza narcisísticament els protagonistes de tantes pel·lícules conegudes en els quals, no ens hem enmirallat alguna vegada?

Pel mig de la preparació de l’eacn tindrem les II Jornades de Juliol d’AKOE escola de mestres i la presentació de 400 colps a unes jornades sobre innovació educativa i recursos digitals que tindran lloc el proper divendres 11 de juliol. Baixarem doncs el ritme de publicació fins que tanquem el curs avances de les vacances d’agost.

Comentaris

Leave a Reply