Unes escoles de cine

Posted on juliol 2, 2014 
Filed Under educació

La UCEV · Unió de Cooperatives d’Ensenyament en Valencià, celebra aquest divendres 4 de juliol, la 5ª edició de La Nit de les cooperatives valencianes d’ensenyament. Amb el lema Unes escoles de cine, aquesta edició vol posar en valor la identitat cooperativa a l’hora de donar les millors respostes a les necessitats educatives que la societat actual planteja davant un moment de canvis profunds en el marc de l’educació. La Nit de les cooperatives és una iniciativa itinerant que se celebra cada dos anys i que enguany es trasllada fins al centre Juan Comenius de València.

La innovació educativa, l’aprenentatge cooperatiu, el foment de l’emprenedoria a les aules i la intercooperació centraran les 18 Experiències educatives que es presenten enguany. Els centres que presentaran comunicacions en aquesta edició són: Juan Comenius, Ninos, Grupo Sorolla i Colegio Bilingüe La Devesa de Carlet, La Nostra Escola Comarcal, Escuela 2, Escola La Masia, la Cooperativa d’Ensenyament La Plana (Col·legi Grans i Menuts) i Florida Centre de Formació.

A banda de les experiències, el programa d’actes inclou altres ingredients molt relacionats amb el món del cinema. Des de l’organització s’aconsella als assistents anar arribant de manera escalonada entre les 18 i les 19 hores, perquè tothom puga participar en les activitats programades per a la benvinguda. Aquesta cita educativa pretén consolidar-se com a lloc de trobada i reflexió per als professionals de l’ensenyament amb l ‘objectiu d’intercanviar experiències i continuar enriquint els projectes pedagògics que ofereixen les escoles cooperatives del nostre país.

Aprofitem per acompanyar l’apunt amb el vídeo que vàrem realitzar amb motiu de la 4a edició celebrada fa dos cursos a escolagavina i que dóna compte del sentit del cooperativisme a l’ensenyament.

Comentaris

Leave a Reply