Cinema d’estiu a l’EACC

Posted on juliol 1, 2014 
Filed Under cinema

oh_boy

Per nosaltres la mostra inequívoca de l’arribada de l’estiu és la recepció dels programes de les tantes propostes de projecccions d’estiu. Estaria molt bé generar una agenda completa de les projeccions d’estiu; hem buscat de valent però no l’hem trobada i ara mateix escapa al nostre abast confeccionar-la. Així que anirem destacant dfe manera puntual programes que sempre són d’interés. Hui, el que ja duu a terme l’EACC · Espai d’Art Contemporani de Castelló, on sempre fan una acurada tria per al seus cicles de temporada. L’EACC està equipat amb una sala de projeccions preparada per a exhibir pel·licules en formats diversos (35mm i vídeo). Cicles temàtics, sessions monogràfiques sobre autors contemporanis, trobades amb cineastes i videoartistes de renom, així com l’organització de cursos i tallers amb diferents professionals del món audiovisual són algunes de les activitats que es retroben en aquest espai dedicat a l’estudi i la difusió de la cultura audiovisual.
Les projeccions d’estiu són dilluns, dimarts i dijous a les 20.00 h i dimecres a les 22.00 h, amb entrada gratuïta i aforament limitat a 50 persones.
cinema_estiu_eacc

http://www.eacc.es/seccions/espai-cinema/

Comentaris

Leave a Reply