DiBa

Posted on abril 30, 2008 
Filed Under festivals, video

Després del post anterior on la proposta era apropar-se i gaudir amb tranquilitat la mirada de Marín, canviem radicalment de terç. DiBa Express t’ofereix la possibilitat de participar en una experiència cinematogràfica digital intensa i immediata: fes servir la teua càmera, selecciona els teus col·laboradors i planteja, filma i edita un curtmetratge de no més de tres minuts en un temps rècord de tres dies a partir d’una paraula clau. Un cap de setmana de cinema a Barcelona per posar a prova el teu ingeni i gaudir de la festa digital que DiBa et posa a l’abast i pot ser aconseguir suculents premis. Som conscients que no és un festival a l’abast de nosaltres, especialment del nostre alumnat. Per altra banda, tot i oferir propostes formatives ben interessants dins el festival, aquest queda un poc lluny de la nostra realitat educativa quotidiana. Però no per això volem deixar de donar a conéixer iniciatives que poden ser generadores d’idees, motivadores per posar en marxa altres més properes a la nostra realitat i que ens ajuden a explorar els nostres límits creatius. És curiós veure el resultat d’edicions anteriors; curtmetratges ben diferents creats a partir d’una paraula que ha d’actuar com a leiv-motive. Feu-li una ullada a la secció.

Web del festival: http://www.dibafestival.com/index.php?lang=cat

Per veure els curtmetratges d’edicions anteriors (a mi m’ha despertat més d’un somriure Bucle de Natàlia Regàs): http://www.dibaexpress.com/player/veure.htm

Comentaris

5 Responses to “DiBa”

  1. Loris on abril 2nd, 2012 2:33 am

    Enjoy the actual web page but my weather stinks. Meh

  2. dhgate scam on abril 6th, 2012 7:32 pm

    Emogene Hemmings

Leave a Reply