Banc d’imatges i so

Posted on març 23, 2009 
Filed Under altres

Una de recursos. L’Isftic (Institut Superior de Formació i Recursos en Xarxa per al Professorat) del Ministeri d’Educació i Ciència posa a l’abast de professors i alumnes un interessant Banc d’imatges i sons per a la realització de tot tipus de treballs . Aquest Banc de fotografies, il·lustracions, animacions, videos i sons té com objectiu primordial crear un conjunt de recursos audiovisuals que faciliten i estimulen el desenvolupament de continguts educatius. La utilització dels continguts del Banc és universal, gratuïta i oberta, però està limitat a un ús educatiu no comercial. Les accions, productes i utilitats derivades de la seua utilització no podran, en conseqüència, generar cap tipus de lucre. Així mateix, és obligada la referència a la font i a l’autor de l’obra quan s’incloguen qualsevol dels documents del Banc d’imatges i sons en materials didàctics i formatius. Per cert la imatge és d’una escola a Jogyakarta, Indonèsia, però no hem trobat on pose qui és l’autor. Sense dubte per ser explorat i aprofitat.

http://bancoimagenes.isftic.mepsyd.es/

Comentaris

4 Responses to “Banc d’imatges i so”

 1. Paco López on març 27th, 2009 2:12 am

  Amb l’organització del viatge a Barcelona, feia dies que no us havia llegit. Com sempre la bona informació i d’actualitat la tobe a 400 colps. Fa gust llegir-vos per a mantindre’ns ben informats.

 2. handyortung ohne registrierung orten on març 26th, 2012 6:54 pm

  Kenwood DNX6980 Navigation Program

 3. blackhat SEO service on juny 3rd, 2012 7:01 am

  Hidden or Invisible Links: When a webmaster creates multiple sites for a passing fancy or similar topic and links all of them together through invisible links.

 4. Conrad Boches on juliol 31st, 2012 12:37 am

  Vancouver led lighting store, Address: Vancouver Led Lighting store #41 – 1755 E Broadway, Vancouver, BC V5N 1W2 Telephone: 604-783-7668

Leave a Reply