Final de trimestre amb humor

Posted on març 13, 2009 
Filed Under fotografia

Finalitza el trimestre. El temps passa, en breu primavera. Volem acabar aquest segon trimestre amb una nota d’humor. Francesc López, el qual com ja sabeu gestiona el bloc LLIMA de l’IES Manuel Sanchis Guarner de Silla, ens fa arribar aquest simpàtic power-point realitzat a base d’imatges ben curioses i divertides. Més enllà del somriure que ens ha despertat pensem que el document pot ser material útil per reflexionar al voltant de la fotografia i la realitat: les il·lusions òptiques, com interpretem la realitat, les coses són segons l’angle des del qual les mirem, la funció de la fotografia, la representació,… Feu clic a l’enllaç i bones festes!

angleperfecte

Comentaris

7 Responses to “Final de trimestre amb humor”

 1. Pilar Alfonso on març 13th, 2009 5:43 pm

  Paco, Jordi, perdoneu-me la sinceritat,però m’agradaria fer-vos una pregunta:¿aquesta curiosa selecció de fotografies no peca d’una certa obsessió fàl.lica?
  Jo diria que sí. De fet, vull fer una selecció de la selecció. Amb els vostré permís, clar. I gràcies als dos per tants “estímuls” visuals com ens féu arribar dia a dia.
  Fins el dia 23… si aconseguim sobreviure a aquestes noves “falles folles fetes foc”.

 2. Rosana MArtínez. on març 13th, 2009 6:01 pm

  Ja, ja, ja.

  No el puc evitar, sóc adolescent i amb aquestes coses no faid més que reirme. Però la risa diuen que és sana, alheshores: riguem!

  La veritat és que Pilar té raó. Quasi totes les fotografies són d´aspecte insinuant, com a dit ella: “Peca d´una obsessió fàl.lica”.Però és totalment normal ja que acò és una cosa qüotidiana i en qualsevol lloc que estigues, sempre parlen del mateix, i sino, acaben de canviar de tema o de seguida comencen amb eixe tema.

  Espere que les Falles us vaja molt bé, i que us divirtau.

  Una salutació.
  Rosana.
  PDS: A la espera que torneu a posar més noticies.

 3. Paco López on març 13th, 2009 11:51 pm

  Pilar, tens tota la raó, deu ser que la fi del trimestre ens ha torbat un poc la tronera… i la gràcia i coentor fallera ens ha encomanat la fal·lera i mermat la delicadesa; però no s’ha de prendre malament, són falles i com diu Rosana es tracta de riure un poc i posar una noteta d’humor a tanta avaluació continuada. Fes una selecció, clar que sí, i te’n passarem més que no són tan fàl·liques.
  Bon descans a tots i millor festa.
  I gràcies Jordi per tractar-me tan bé.

 4. admin on març 14th, 2009 1:14 pm

  Que agradable veure que la gent propera continua ahí, tot i que siga final de trimestre. Ara a desconnectar una mica. En unes hores marxe cap a Lleida però dilluns o dimarts a més tardar ja estic ací de nou. Tens tota la raó Pilar i també em fa un cert somriure el teu comentari. Però tirant de psicoanàlisi segur que hi trobem relació entre aquesta obsessió fàl·lica que assenyales i la funció escòpica, la de mirar. De fet la càmera en si és prou fàl·lica, mira si no “La ventana indiscreta”, no?. Bo, disertacions. Ara, bones festes a tots!

 5. Pilar Alfonso on març 14th, 2009 8:00 pm

  Jordi, si tu invoques “La finestra indiscreta”, jo invocaré Laura Mulvey. I la Mulvey, a més de ser una companyia contundent, al senyor Hitchock (estic segura que no he escrit bé el nom) se’l coneixia com pocs.I l’analitzava com ningú! Realment, necessitem unes vacances!!! Adddddddddéu.

 6. inteligentny dom pila on març 16th, 2012 5:51 pm

  wot choo sayin bout my lizzle wizzle nizzle lil wayyyyyne HE DONE MADE THE TIME MACHINE NOT THEM PAGANANANAIAIAINIAS

 7. handyortung free programm on març 25th, 2012 6:53 pm

  Top Handheld Gps Units Review

Leave a Reply