Taller de cinema a càrrec de Catarina Alves Costa

Posted on març 11, 2009 
Filed Under cinema, formació

Cal estar molt atents a la programació de l’EACC, l’Espai d’Art Contemporani de Castelló perquè periòdicament organitzen tallers de cinema força interessants i molt accesibles. En aquesta ocasió del 23 al 27 de març i segons llegim al web, al llarg del taller i partint del seu propi treball com a cineasta, Catarina Alves Costa (Porto, 1967) analitzarà aspectes relacionats amb el cinema antropològic i etnogràfic. Catarina Alves Costa és llicenciada en Antropologia Social. Des de 1997 imparteix classes d’Antropologia Visual i Cinema Etnogràfic al Departament d’Antropologia de la Facultat de Ciències Socials i Humanes de la Universitat Nova de Lisboa. Al gener de 2000 va fundar amb la realitzadora Catarina Mouro la productora La Laranja Azul, (www.laranja-azul.com) dedicada a la producció de documentals d’autor. Entre la seua filmografia méss recent destaquen “Mais Alma” (2001), “O Arquitecto e a Cidade Velha” (2004), “O Sítio de Castelo Velho” ( 2005), “Nacional 206″ (2008) i “Campos (2009)”, film recentment premiat al Festival Internacional de Cinema Documental doclisboa. Les places són limitades i el termini d’inscripció finalitza el 20 de març.

http://www.eacc.es/

Comentaris

Leave a Reply