Taller de video amb mòbil

Posted on març 5, 2009 
Filed Under formació, video

Fa cinc anys un jove cineasta experiemntal, Benoît Labourdette, es va reunir amb uns amics per presentar algunes pel·licules fetes amb telèfons mòbils. Aquesta primera reunió es transforma en un èxit; el Forum de les Images (París) decideix crear el Pocket-Films Festival. Des d’aquí fins ara, gràcies als avanços tecnològics es cera un nou tipus de cinema. Fins i tot s’estrena un llargmetratge realitzat amb un mòbil. Tot i això encara aquest format té un caràcter experimental. Benoît Labourdette ve a València a animar un taller amb el qual podreu descobrir noves possibilitats en l’art del cinema de butxaca. Per motius que exposem a l’apunt de dalt no hi podrem ser; si algú de vosaltres assisteix, agraïrem la crònica i les impressions. Curiositat no en falta.

Atenció: dijous 5 de març a les 20.00 hores
Institut Français de València (C/ Moro Zeit, 6. 46001 València)

Comentaris

3 Responses to “Taller de video amb mòbil”

 1. Paco López on març 5th, 2009 1:17 am

  Jordi,
  m’haguera agradat anar i informar jo, però tenim una setmaneta prou complicada també perquè divendres gravem un disc amb el cor de l’institut (em de cantar i filmar) i demà vesprada, en acabar les classes, hi haurà assaig general.
  T’he llegit l’altre apunt i et comprenc perfectament. A mi també em costa molt escriure, cada dia, en època de correcció d’exàmens. L’equip de redactors està, però he d’anar estirant d’ells i només publiquen aquells treballs que ja s’han exposat a classe i dels que es troben més segurs (crítiques de pel·lícules i anàlisi de publicitat). No puc exigir-los més perquè també escrivim dos diaris per a El país de los Estudiantes. Ara comencem ja a publicar les pàgines que tenim completes.

  http://www.estudiantes.elpais.com/EPE2009/Periodico/VisitaPeriodicos/default.aspx?prov=VA

  http://www.estudiantes.elpais.com/EPE2009/Periodico/VisitaPeriodicos/default.aspx?prov=VA

 2. stocking store on abril 4th, 2012 10:03 am

  Rattling wonderful information can be found on web blog.

 3. hair growth tips on abril 18th, 2012 7:46 am

  Study to write himself, the post from an additional supply

Leave a Reply