Sur les traces de l’Afrique fantôme

Posted on març 9, 2009 
Filed Under fotografia

De fa ja uns dies que podem gaudir d’una nova exposició de fotografia al Muvim de València. Informen al web que aquesta exposició es centra en les instantànies preses per Françoise Huguier entre el maig de 1988 i el gener de 1990, seguint la ruta recorreguda per la Missió Dakar-Djibouti, que va travessar Àfrica d’oest a est de maig de 1931 fins febrer de 1933. Per a portar a terme el seu projecte, Françoise Huguier va utilitzar com a guia el llibre “L’Afrique fantôme” de Michel Leiris, rellevant escriptor i etnòleg. Al text, a més d’estudiar el camí a seguir, la fotògrafa i cineasta va descobrir domicilis i cites obligades. Així, cinquanta anys després, en les mateixes cases i paisatges que van visitar els participants en l’expedició, va trobar als descendents dels autèntics protagonistes de “L’Afrique fantôme”. Gran viatgera i sempre fascinada per Àfrica, Françoise Huguier ha reunit les imatges preses en aquest continent en dues obres: l’esmentada Sur les traces de l’Afrique fantôme i Secrètes.

http://www.muvim.es/

Comentaris

2 Responses to “Sur les traces de l’Afrique fantôme”

  1. handyortung vodafone on març 26th, 2012 7:43 am

    The Best Gps For Camping

  2. Jamika Herriman on abril 20th, 2012 11:01 pm

    one day only deals, deal of the day sites, daily deals, deal-a-day stores.

Leave a Reply