VIII Festival de curtmetratges Radio City

Posted on març 4, 2009 
Filed Under cinema, festivals

Front a la dificultat que tenen els curtmetratges per trobar una exhibició normalitzada a sales comercials trobem la proliferació d’espais que entre la seua oferta cultural el curtmetratge n’és protagonista. És el cas de Radio City que organitza un festival el qual es va consolidant dins el circuit curtmetragista de la ciutat de València amb xifres importants com les més de 250 obres inscrites a l’edició anterior. El plaç de recepció d’obres per a l’edició 2009 finalitza el proper 1 d’abril. El tema és lliure per produccions realitzades posteriorment a l’1 de gener de 2008 i que no duren més de 15 minuts. Aquest VIII Festival tindrà lloc del 27 d’abril al 7 de maig i nosaltres procurarem estar atents.

http://www.radiocityvalencia.com/

Comentaris

2 Responses to “VIII Festival de curtmetratges Radio City”

  1. My Homepage on abril 19th, 2012 3:56 am

    noutati interesante si utile postate pe blogul dumneavoastra. dar ca si o paranteza , ce parere aveti de inchiriere vile vacanta ?. 400804

  2. planchas ghd precio on juliol 25th, 2012 2:07 pm

Leave a Reply