CinemadaMare 2014

Posted on maig 22, 2014 
Filed Under cinema, festivals

cinemadamare_14

No deixem de sorprendre’ns cada vegada que ens arriba una informació, alguna notificació, alguna invitació… des d’àmbits similars al nostre però que no hem buscat. I més encara si la procedència és internacional, el que ens permet comprovar amb satisfacció l’alcanç de 400 colps. En aquesta ocasió, l’organització del festival CinemadaMare ens escriu per recordar que és fins el proper 31 de maig que continuen obertes les inscripcions per a l’edició d’enguany.

CinemadaMare va néixer el 2003 i expliquen a la seua web que s’ha convertit en la major trobada de joves cineastes procedents de tot el món. Té com a curiositat que és tracta d’un festival itinerant que comença a Roma i viatja a través de diferents regions italianes. La seua última parada té lloc al Lido de Venècia per celebrar la final durant el Festival de Cinema de Venècia. Per tant té una durada de 75 dies i es desplaça durant uns 4.000 km. La participació es nodreix de joves creadors que van a rodar les seues pel·lícules in-situ durant el festival. Però es compta amb la col·laboració puntual de cineastes reconeguts que van sumant-se per oferir la seua experiència pedagògica i professional. A més, el festival organitza diverses activitats paral·leles com cinema a l’aire lliure per a tothom, cadascuna de les 75 nits en les principals places de la ciutat o poble petit que l’acollieix.

CinemadaMare arriba en aquest 2014 a la seua 12a edició entre juny i setembre. Es poden enviar pel·lícules en diferents formats i característiques o assistir personalment per participar del concurs de rodatge i muntatge d’un curt. En tot cas, es peces es poden enviar fins el 31 de maig i i per més detall sobre com partiipar podeu visitar la seua web

CinemadaMare

Comentaris

Leave a Reply