Erased: la càmera dins la tragèdia

Posted on març 3, 2009 
Filed Under cinema

El 19 de desembre de 2008, el moviment Free Gaza va eixir en vaixell des de Xipre en direcció a Palestina. L’objectiu era trencar el bloqueig israelià sobre la franja de Gaza. Varen ser els últims extrangers en aconseguir entrar i quedar-se a Gaza i es van veure atrapats en uns fets que ningú no esperava. Aquestes són les paraules que anticipen al seu web el fragment del documental que Alberto Arce i Miguel Llorens estan construint a partir d’allò que la seua càmera va captar durant els darrers bombardejos a Gaza. Va ser l’única càmera que va gravar els atacs en la seua totalitat. Les imatges parlen per si soles al mostrar de manera cruda, sense cap artifici, l’horror d’una tragèdia com aquesta. Ens arriba via Marc Martínez de Nau de Facte que els autors demanen difusió i nosaltres hi col·laborem per ajudar a recordar que la guerra sempre és tragèdia. Estarem doncs atents a la pista d’aquest més que interessant documental.

http://www.wipeoffthemap.com/index.html

Comentaris

2 Responses to “Erased: la càmera dins la tragèdia”

 1. Paco López on març 3rd, 2009 2:42 am

  Jordi, et prenc prestades ls teues paraules per difondre el documental també des del bloc LLIMA.
  Salutacions

 2. admin on març 3rd, 2009 12:42 pm

  Hola Paco;

  Clar que sí, es tracta precisament d’això.

  Una abraçada.

Leave a Reply