Kogonada

Posted on maig 26, 2014 
Filed Under cinema

Obrim la setmana amb el treball cinèfil, fi i meticulós de Kogonada, un cineasta de Seul (Corea del Sud). Poc conegut com a realitzador de gran pantalla els seus treballs a mode d’assajos visuals obtenen gran resó a la xarxa i més concretament al seu canal de Vimeo. Kogonada disecciona visualment el treball de reconeguts directors per mostrar-nos els tics recurrents que acaben per conformar la marca visual i identitària de cadascú d’ells. Esmicolant la completa filmografia ens acosta d’aquesta manera tan particular a les obres de Aronofsky, Tarantino, Kubrik o Wes Anderson, en el vídeo, de qui analitza l’obsessiva simetria amb la qual calcula els plànols de pel·lícules com Moonrise Kingdom, The Life Aquatic With Steve Zizou o The Darjeling Limited entre d’altres.

http://kogonada.com/

Comentaris

Leave a Reply