Quasi adults

Posted on febrer 24, 2009 
Filed Under educació, video

Doc i Tere afirmen ser Gòtics; Pablo ‘B Boy’ i Kimmy diuen que mai se’ls ha ocorregut pertànyer a cap d’aquestos grups ‘rars’. Carles i Aràdia tenen punts de vista més crítics. Marta es confessa molt consumista i ningú, excepte ella, diuen creure en Déu. “Casi/adultos” és un retrat actual i respectuós de la societat a través de les opinions de set adolescents d’entre 15 i 19 anys i de diverses extraccions socioeconòmiques. Joves que donen el seu punt de vista sobre el fenòmen de pertinença a un grup o tribu urbana, sobre allò que entenen pel concepte de ‘valors’, sobre la religió, sobre el seu paper en el consumisme i sobre el sexe. Aquesta és la sinopsi del documental dirigit per Ariadna Chávez, el qual serà presentat demà dimecres a la Facultat de Dret de la Universitat de València.

Ariadna Chávez és llicenciada en Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma Metropolitana de Mèxic. Ací a València es va doctorar a la Unviersitat Politècnica de València on posteriorment ha treballat com a professora de Comunicació Audiovisual. paral·lelament ha desenvolupat la seua carrera com a directora de documentals, tasca a la qual es dedica ara plenament. El seu treball, “Inmigrants” va ser emés pel Canal DocuTVE a febrer de 2007. De nou cinema i adolescència, de nou una proposta que de segur ens pot aportar més experiències per intentar comprendre millor i no realitzar lectures esbiaixades d’un fenòmen tant complex com aquest. L’horari de la presentació una mica incompatible amb la nostra activitat però no hem de perdre la vista a aquest documental.

Sala Joaquín Tomás Villaroya · Edifici Departamental de la Facultat de Dret.
Dimecres 25 de febrer | 12.30 hores

Comentaris

4 Responses to “Quasi adults”

 1. Rineke Dijkstra : 400 colps on març 1st, 2009 12:43 pm

  [...] dia al publicar l’apunt sobre la presentació del documental Quasi/adults (Adriana Chávez, 2009), vàrem recordar inmediatement el treball de la fotògrafa Rineke Dijkstra [...]

 2. Jimmy Reidling on abril 21st, 2012 11:43 am

  one day only deals, deal of the day sites, daily deals, deal-a-day stores.

 3. cigars on abril 22nd, 2012 11:34 am

  Weblog moved out in chrome

 4. Corrina Jenaye on juny 7th, 2012 12:22 am

  Cheers pal. I do appreciate the wriintg.

Leave a Reply