Mirar al cel

Posted on maig 7, 2014 
Filed Under altres

sky_art

Ja hem explicat amb anterioritat que ens agrada prestar atenció a aquestes propostes perquè pensem que poden ser inspiradores tant per a professorat de l’àrea plàstica i visual com per al mateix alumnat amb vena artística pròpia. L’artista francès Thomas Lamadieu ha sabut mirar al cel i trobar entre els edificis, el seu bloc on gargotejar aquestos dibuixos de cert caràcter naïf al temps que molt personals. Amb capacitat per llegir i adaptar-se al llenç generat en aquestos paisatges urbans verticals, jugant amb l’arquitectura de manera intel·ligent i peculiar Lamadieu delinea personatges capritxosos i extravagants que redimensionen la mirada anodina.

El mateix artista confesa, ‘el meu objectiu artístic és mostrar una percepció diferent de l’arquitectura urbana i el medi ambient cada dia al nostre voltant, el que es pot construir amb una imaginació sense límits’. Gaudiu-los!

http://tlamadieu.wix.com/roots-art

mirar_al_cel

Comentaris

Leave a Reply