Novadors

Posted on febrer 26, 2009 
Filed Under altres

Buscant sinèrgies i referents d’interés hem donat amb Novadors. Novadors és una associació formada el 2003 per experts en noves tecnologies i educació i per professionals de tot l’àmbit educatiu, des d’Infantil a l’universitari. Anualment celebren unes jornades la convocatòria de les quals pretén ser un fòrum de debat i de reflexió sobre l’articulació de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i el seu objectiu és donar a conéixer experiències que s’estan duent a terme en educació. Les temàtiques que s’aborden en aquestes trobades es basen en iniciatives, projectes i experiències desenvolupades en escoles, instituts i universitat, i giren alvoltant de la utilització d’Internet en les distintes assignatures i àrees d’aprenentatge, projectes sobre TIC, intercentres, imatge i vídeo digital a l’aula, disseny de material curricular en línia, les TIC en educació no formal, i un llarg etc. A més a Novadors han sigut ben amables al referenciar 400 colps a la seua portada on ens informen entre altres coses del recent encontre de videobloggers a Bilbao. Sort en els vostres projectes, Novadors.

http://www.novadors.org/

Comentaris

7 Responses to “Novadors”

 1. granit on abril 8th, 2012 5:02 am

  so cool.

 2. Matthew C. Kriner on juny 10th, 2012 6:40 pm

  Informative

 3. koszulki on juny 22nd, 2012 8:53 am

  In the mid-1980s, the bright Tee shirt, jersey became stylish as soon as the professional Put on Johnson used the idea by having an Armani match throughout Miami Perversité. [1]

 4. plancha ghd baratas on juliol 25th, 2012 2:07 pm
 5. remonty on juliol 26th, 2012 3:11 pm

  While I was browsing yesterday I noticed a the best notify about?

 6. bramy on juliol 31st, 2012 3:37 pm

  The tidings mentioned in the article are some of the tucker to hand

 7. http://miumiusale2012.blogspot.com/ on agost 9th, 2012 7:30 pm

  Some genuinely interesting information, well written and generally user pleasant.

Leave a Reply