Entrega de premis Tirant escolar 2009

Posted on febrer 24, 2009 
Filed Under cinema, exposicions, festivals

Avui dimarts es viuran moments emocionants en els Premis Tirant. Coincideixen la gal·la inaugural d’aquesta onzena edició i l’entrega de premis dels Tirant Escolars. A partir de les 20.00 h. al Club Diario Levante. Per als guanyadors és possible que la nit es convertisca en el punt culminant i àlgid d’un procés de creació i treball segur que intens i il·lusionant. De vegades hem deixat entreveure ací mateix cert qüestionament d’allò que impliquen els premis. Cert és també que signifiquen un grau de reconeixment necessari a un treball possiblement infravalorat en el propi context educatiu. Ho penseu així o és una percepció errònia? A aquells que no obtingau premi, felicitar-vos per la tasca realitzada i animar-vos a no deixar de buscar, indagar noves formes de contar, entusiasmar-vos pel procés creatiu. Com diu Paco López al darrer comentari que ens ha deixat, endavant amb la creació! Per cert, ja és actualitzada la web del festival i es poden consultar les fitxes tècniques de les obres presentades.

Per altra banda volem destacar, d’entre la resta d’activitats paral·leles que s’organitzen als Tirant, l’exposició Silenci, rodem: la càmera del temps dedicada a un dels invents que més impacte cultural ha tingut al segle XX. Amb 114 anys d’existència, la càmera cinematogràfica ha patit múltiples variacions. Se n’han fabricat en diferents formats, atenent a les necessitats de cada època i als diferents criteris industrials i comercials. Des del domèstic súper8 al 70mm IMAX, les càmeres de cinema han servit per a contar tot tipus d’històries. En aquesta mostra es pot observar per exemple l’ARRIFLEX IIB, la càmera favorita de Woody Allen per a les seues produccions i la mateixa que van usar els alemanys per als seus noticiaris de campanya.

http://www.premistirant.com/

Comentaris

3 Responses to “Entrega de premis Tirant escolar 2009”

 1. franchise jobs on febrer 15th, 2012 4:33 am

  ‚»ãƒƒã‚¯ã‚¹ç´ äººç†Ÿå¥³.

 2. Home Gardening on abril 15th, 2012 6:20 pm

  Silk flowers, artificial flowers, artificial trees…

  Title:…

 3. Dudodadrian on maig 17th, 2012 9:50 am

  Sono molto grato a voi per informazioni. E ‘molto utile.

Leave a Reply