Denis Darzacq i 200

Posted on febrer 22, 2009 
Filed Under fotografia

Aquest diumenge intentem recuperar l’hàbit d’anar presentant-vos l’obra d’artistes visuals, en moltes ocasions fotògrafs, que pensem vos poden resultar atractives i d’interés. Com no, s’admeteixen suggerències. Avui és el torn de Denis Darzacq, un fotògraf francés que en ocasions ha treballat amb ballarins i artistes de carrer per donar la sensació de suspensió en l’aire en diverses de les seues sèries fotogràfiques. Els disturbis de París del 2005 el portaren a voler retratar una generació en caiguda lliure sense res per sostenir-la. La primera d’aquestes sèries, La chute (la caiguda), estava presa amb una càmera manual sense cap retoc digital posterior i amb ella va obtenir el World Press Photo en la categoría d’art i entreteniment, pensant el jurat que es tractava d’una companyia de dansa i no de joves de suburbis francesos. “M’agrada que en l’era del Photoshop la fotografia encara puga sorprendre”. A 400 colps estem sorpresos de, amb aquets post, haver arribat als 200 publicats. I mirant les imatges de Darzacq encara ens entren més ganes de ser creatius, no?

http://denis.darzacq.revue.com/portfolios.shtml

Comentaris

3 Responses to “Denis Darzacq i 200”

 1. Paco López on febrer 23rd, 2009 10:01 pm

  Felicitats per tanta faena ben feta i acumulada, per la informació que ens heu fet tan pròxima i accesible i per la creativitat que mostreu en el disseny del bloc i en cadascun dels vostres post.
  Endavant amb la creació!

 2. admin on febrer 23rd, 2009 11:30 pm

  Moltes gràcies Paco:

  A poc a poc anem fent; sense la gent que doneu suport i participeu açò no tendria sentit. Esperem que l’alumnat i altres professors es vagen sumant. Endavant!

 3. Real Madrid Club de Futbol on abril 10th, 2009 1:07 am

  Real Madrid Club de Futbol…

  Estoy de acuerdo!…

Leave a Reply