Forum des images

Posted on febrer 21, 2009 
Filed Under cinema

Sembla que un dels objectius plantejats pels responsables del projecte d’aquesta nova filmoteca a París és treure a les persones de casa o inclús dels centres comercials contigus i atreure-les perquè parlen de cinema, descobrisquen el cinema o senzillament vagen a veure pel·lícules. És cert que també l’audiovisual i per ende les formes de distribució i comercialització està en constant revolució, actualment amb canvis força accelerats. A aquesta nova filmoteca que compta amb un fons documental de més de 5.500 pel·lícules relacionades amb París hi ha sales com les de sempre però també hi ha d’altres amb sillons molt còmodes i de colors enfrontats a pantalles de gran qualitat per un visionat o bé individual o bé compartit amb un grup d’amics dels arxius del fòrum. És el nou cinema a la carta. Tot adobat a més amb la programació de cicles o la presència de directors de renom com Claude Chabrol o Bertrand Tavernier que amb xarrades temàtiques o simplement que conten la seua experiència incideixen en el to cinèfil del centre. Altres narratives, noves formes de veure.

www.forumdesimages.net

Comentaris

3 Responses to “Forum des images”

 1. Taller de video amb mòbil : 400 colps on març 5th, 2009 1:06 am

  [...] pel·licules fetes amb telèfons mòbils. Aquesta primera reunió es transforma en un èxit; el Forum de les Images (París) decideix crear el Pocket-Films Festival. Des d’aquí fins ara, gràcies als avanços [...]

 2. Palma on abril 10th, 2012 6:23 am

  i love octopus’s there so cool i’m 8

 3. pletcherpzl on juny 23rd, 2012 5:23 am

  the Web site of Learn More about the
  Relevante links:

Leave a Reply