Última hora

Posted on febrer 20, 2009 
Filed Under altres, video

Un parell de coses:

1. Com haureu observat i en pos de millorar les possibilitats de 400 colps i la nostra oferta hem inserit a la barra lateral dreta una finestra de video. En un bloc com aquest no podia faltar la imatge en moviment. Una finestra per mostrar propostes interessants que aniran des de enllaços a festivals com l’anunciat ara mateix o senzillament un video-clip, un spot, un fragment de pel·lícula… Ara bé, a Escola Gavina un filtre de seguretat bloqueja l’accés a certes pàgines o servidors de manera que consultat 400 colps al meteix centre la finestra apareix en blanc sense possibilitat d’accedir a la imatge. Estem per solventar aquest qüestió i poder accedir a Vimeo en aquest cas. Volem saber si és una pauta generalitzada i vosaltres tampoc podeu veure el video o si per contra no teniu cap problema als vostres centres. Necessitem feed-back.

2. Continua el cicle s0n1v1s10 al centre de cultura contemporània Octubre. Ja vos hem comentat altres vegades que la finalitat del mateix és apropar la figura del Vj al públic en general. Avui divendres 20, a les 20 hores és el torn de LaSonrisaDivina (Barcelona) + Waky Vj (València). Les propostes del cicle, millors o pitjors, sempre resulten interessants i atractives per a qui li agrade la combinació de video o imatge i música electrònica o experimental.

http://www.octubre.cat/

Comentaris

5 Responses to “Última hora”

 1. Paco López on febrer 21st, 2009 9:51 pm

  Des de casa si que es pot obrir el vídeo. Dilluns provarem des de l’isntitut.

 2. Pilar Alfonso on febrer 23rd, 2009 9:22 pm

  Jo, en canvi, no he pogut veure el vídeo ni a casa ni a l’institut.

 3. admin on febrer 23rd, 2009 11:33 pm

  Altres persones m’han informat que sí el veuen. És extrany Pilar. Possiblement a l’institut tingues un filtre que impedisca l’accés al servidor vimeo i hauries de parlar amb el responsable d’informàtica. Però a casa és ben extrany. Quin navegador utilitzes?
  Seguim, una abraçada i gràcies pel feed-back.

 4. Garden-Wizard on abril 20th, 2012 4:17 am

  Keywords:…

  Title:…

Leave a Reply