6a #comparTIC per aquesttapluja

Posted on març 26, 2014 
Filed Under educació, formació

La màgia de saber contar passa sovint per saber buidar. Els exercicis de síntesi no són fàcils i hui vos presentem un resolt amb prestància i intel·ligència, elegància i un llenguatge audivisual modern ben necessari entre el professorat. En temps rècord tenim el vídeo de la 6a jornada #comparTIC d’Unentretants Eines digitals i aprenentatge col·laboratiu. La peça afegeix valor a una proposta formativa que és fita obligada per aquells docents del país que pensem que els canvis de pes no ens vindran donats i hauran de passar per la xarxa col·laborativa.  L’autora del treball és Mar Gutiérrez, responsable d’aquesttapluja, jove i prometedor valor del panorama audiovisual valencià. A gaudir-ho.

Comentaris

Leave a Reply