Mirar, escoltar… crear!

Posted on març 20, 2014 
Filed Under cinema, educació, formació

cara

Hem fet un descans faller i tornem amb la publicació d’apunts. Entre d’altres, tenim davant la presentació de 400 colps a la 6a jornada #comparTIC d’1entretants. Ens vindrà bé per aprofitar la inèrcia creada a partir de la trobada Mirem i fem cinema. I hui precisament en una línia similar, presentem altres jornades en les quals ens hauríem de deixar caure (ho tenim més que complicat) per l’interés del programa i l’experiència dels organitzadors.

Sota el títol Mirar, escoltar… crear!, AulaMèdia organitza -entre l’1 i el 4 de juliol de 2014- l’octava edició de les Jornades d’Educació en Comunicació. Com els altres anys aquestes jornades volen ser una trobada anual de tot el professorat interessat en l’Educació Mediàtica. Un espai pel debat sobre com implementar l’Educació en Comunicació a les aules i amb quins continguts. Un encontre per l’intercanvi d’experiències de producció audiovisual i una reflexió sobre els continguts dels mitjans i el seu anàlisi. Per aprendre a mirar i escoltar els mitjans, però també per saber com crear missatges audiovisuals. Les Jornades també serviran per mostrar els darrers materials didàctics sobre Educació en Comunicació que hem elaborat des d’AulaMèdia.

programa

Comentaris

Leave a Reply