Fotoneta 2014

Posted on març 13, 2014 
Filed Under concursos, fotografia

foto_neta_14

I continuem amb fotografia i joves, xarxa i oportunitats, propostes i acció. Un any més la xarxa Joves.net organitza, dins un ampli programa d’activitats de coneixement, millora i conservació del medi ambient, el concurs foto-neta:

1. Participants: Podran participar joves que tinguen entre 12 i 35 anys (ambdós inclosos) presentant fotografies pròpies. L’edat es comprovarà mitjançant la presentació d’una còpia del DNI o NIE amb el formulari d’inscripció al concurs. No es podran presentar al concurs els guanyadors/es de les edicions anteriors.

2. Temàtica del concurs: La temàtica del concurs és: “El patrimoni natural/cultural on es realitzen les accions de la campanya horta neta i/o la sensibilització mediambiental”. S’hi valorarà el caràcter innovador i creatiu de la tècnica utilitzada, així com la naturalesa creativa i original a l’hora de plantejar el missatge mediambiental que arreplega la fotografia.

3. Procediment de participació i selecció: Per a participar al concurs Fotoneta cal omplir el pertinent formulari per a cada modalitat segons les indicacions:

- Modalitat A: foto digital. S’han d’aportar les dades personals que demana el formulari, còpia del DNI/NIE en format digital, i enviar un màxim de 3 fotografies per participant, en format digital JPG, de 1.500 píxels el costat més llarg i un pes de l’arxiu inferior a 3MB per fotografia. Cada fotografia tindrà un títol o lema identificatiu que relacione la foto amb la temàtica del concurs, així com una breu descripció, el lloc i el dia que es fa la foto. Formulari Foto Digital
- Modalitat B: Instagram. S’han d’aportar les dades personals que demana el formulari, còpia del DNI/NIE en format digital i es podran presentar tantes fotografies com es desitge i amb qualsevol filtre, però sempre amb el Hashtag #HortaNeta2014. S’hauran de compartir les imatges de forma pública, podent-se fer també a Facebook i Twitter. Formulari Instagram

L’organització podrà revisar i descartar les imatges que no tinguen relació amb la temàtica, que no reunisquen un mínim de qualitat o que puguen resultar de mal gust o ofensives. Totes les fotografies seleccionades d’ambdues modalitats es pujaran a una galeria fotogràfica accessible des del web de la campanya i a commons.wikimedia.org.

4. Premis i acte de lliurament: Les fotografies guanyadores s’anunciaran en la web de la campanya i en altres mitjans de comunicació. Els premis consisteixen en una bicicleta plegable pera cada modalitat, valorades en uns 300€ cadascuna, que s’arreplegaran a l’acte de lliurament de premis el dia i hora que es prèviament es comunicarà a les persones guanyadores. El Consorci es reserva la possibilitat d’organitzar una exposició amb totes o part de les fotografies presentades al concurs.

5. Termini d’inscripció i presentació al concurs: El termini per a la presentació de fotografies al concurs finalitzarà el dia 15 de Juny de 2014.

9. Jurat del concurs: El jurat estarà format per especialistes en fotografia, tècnics/ques de joventut dels Ajuntaments integrants en el Consorci i la persona guanyadora de l’última edició del concurs Fotoneta.

Altres qüestions contemplades en les bases relatives a la cessió i autorització de drets, la protecció de dades o l’exoneració de responsabilitat podeu llegir-les ací. I si necessiteu resoldre dubtes relatius al concurs podeu adreçar-vos a fotoneta@joves.net.

Comentaris

Leave a Reply