#comparTIC

Posted on març 6, 2014 
Filed Under educació, formació

6a_comparTIC_14

Els propers 21 i 22 de març tindrà lloc una nova edició, la 6a, de #comparTIC, la jornada formativa anual d’Unentretants · xarxa cooperativa d’experiències TIC per a l’ensenyament en valencià. Fa poc, en una reunió de junta, es qualificava 400 colps com a element exòtic al mig d’un grup principalment format per mestres de llengua. Però si seguim compromesos amb aquesta xarxa, és més per les complicitats trobades que no per les distàncies suposades. Unentretants és un col·lectiu de professionals implicades per l’educació, la cultura i la llengua, de ment i cor oberts i amb molt d’entusiasme per continuar indagant i creant en pos d’una millora contínua de la seua tasca docent. Des d’ací no podem més que seguir aportant els nostres grans de sorra que en aquesta ocasió, com en altres, cobren forma de cartell i programa.

A més, contribuirem a enriquir el programa, exòticament?, amb una comunicació que servirà de presentació de 400 colps adobada amb algunes reflexions. eines digitals i aprenentatge col·laboratiu recull un programa ben suggerent (conferència, comunicacions, tallers, sopar, converses…) que remarca la idea de que la innovació passa necessàriament per la col·laboració. Inscripció i programa:

http://1entretants.ning.com/

Comentaris

Leave a Reply