Cinema en valencià 2009

Posted on gener 31, 2009 
Filed Under cinema

El Servei de Política Lingüística de la Universitat de València (UV) i l’Àrea de Promoció i Normalització Lingüística de la Universitat Politècnica de València (UPV) i organitzen la cinquena edició del Cinema en valencià a València. Com en les edicions anteriors es projectaran pel·lícules parlades o subtitulades en la nostra llengua. Les novetats d’aquesta edició són que la cita amb el cinema en valencià serà fixa i setmanal, de forma quasi ininterrompuda fins el 30 de juny. Així cada dimarts la cita serà, a les 20 h, als UGC Ciné Cité. Com sempre, l’entrada serà gratuïta amb el carnet universitari de la UV i de la UPV, però enguany, a més, i com a novetat, amb el carnet universitari podrà entrar gratuïtament el titular més un acompanyant (convida qui vulgues al cine!). A més, amb la compra d’una entrada tenima una altra de franc per a la setmana següent. Els el primer bloc de projeccions presenta títols força suggerents tals com “L’advocat del terror” (Barbet Schroeder), “Austràlia” (Buz Luhrmann), “Els nens del Huang Shi” (Roger Spottiswoode) i “Forasters” (Ventura Pons). A més, a totes les ciutats amb seu universitària de les universitats públiques valencianes, Alacant, Castelló, Alcoi, Gandia, Ontinyent i Elx es podrà veure també el cinema en valencià. A gaudir-ho!

http://www.cinemaenvalencia.com

Comentaris

One Response to “Cinema en valencià 2009”

  1. מובילים מומלצים on març 31st, 2012 1:07 am

    i? love enrique :D :D

Leave a Reply