Conclusions de les Jornades sobre l’Educació en Comunicació

Posted on gener 30, 2009 
Filed Under educació, formació

AulaMèdia publica a la seua web un breu que arreplega les conclusions més destacables de les quartes Jornades d’Educació en Comunicació que han organitzat aquest mes de gener. Un important indicador del moviment que s’està produint en aquest terreny ha sigut la nombrosa assistència de representants del món educatiu, abocats al debat i a la demanda sense excuses d’una educació crítica en comunicació real, tangible, amb un temps-espai determinat en el dia a dia dels escolars, dotada de materials didàctics i amb una formació permanent per al professorat, tal com el Parlament Europeu ha proposat recentment. I és que com ens expliquen, el dret a l’educació no consisteix només en l’escolarització, sinó en connectar l’alumnat en les exigències del temps on vivim en l’actual societat de les pantalles. Nosaltres ens sumem a posar l’accent en la necessitat que les competències bàsiques en comunicació es concreten en una àrea curricular determinada per així poder posar les bases d’una Educació en Comunicació normalitzada, amb recursos i per a tothom. I ho fem amb el sentiment d’alegria, al menys momentània, que la nostra companya Pilar Alfonso expressava al seu comentari a la notícia de la proposta al parlament europeu publicada fa dos dies a 400 colps.

http://www.aulamedia.org/etc/cronica.html

Comentaris

9 Responses to “Conclusions de les Jornades sobre l’Educació en Comunicació”

 1. Conclusions de les Jornades sobre l’Educació en Comunicació « AulaMèdia on febrer 11th, 2009 6:50 pm

  [...] 400 cops [...]

 2. congress center on febrer 17th, 2012 1:46 am

  producti cleva kala laddie select rerun patron dispatch niggling

 3. parkave coffee on febrer 19th, 2012 10:04 am

  indian lifestyle

 4. rent a dumpster milton tn on març 30th, 2012 8:03 am

  spondee charice gratis virgina inflamed sunshot chloride svid semantic

 5. Edris on abril 7th, 2012 2:17 am

  Anybody also exercise today?

 6. Birthday Clowns In The Bronx on abril 15th, 2012 1:17 am

  An accountancy practice Lorazepam No Prescription
  %-(((

 7. Waldo Cislo on maig 13th, 2012 4:44 am

  trick or treat!

 8. Brittaney Wickstrom on maig 19th, 2012 1:20 am

  Absolutely pent subject matter, appreciate it for selective information .

 9. Dominique Rieffer on juny 8th, 2012 3:59 am

  Gorgeous! I must make one!

Leave a Reply