Save Polaroid

Posted on gener 28, 2009 
Filed Under fotografia

Vos enrecordeu del post de la setmana passada on comentàvem la desaparició de la càmera Polaroid? Doncs seguint el fil de la notícia hem trobat [Vilaweb] que ja existeix un moviment que via web s’ha organitzat per demanar amb un bon seguit d’arguments, la supervivència de la mítica càmera. A SavePolaroid.com expliquen que la continuïtat de l’empresa i la marca els són igual, però que no volen la desaparició de les càmeres analògiques instantànies, i per això proposen que Polaroid cedisca o venga la llicència de la càmera perquè algú altre puga tornar a fer càmeres d’aquesta mena. També hi podeu trobar informació sobre la seua història, podeu llegir i publicar-hi experiències d’internautes de tot el món amb les càmeres Polaroid, llegir notícies sobre tot allò que tinga relació amb les Polaroid o fins i tot descarregar models de cartes per enviar als responsables de Polaroid. Al mateix temps cal dir, tot i que no contente els amants i nostàlgics dels models analògics, que Polaroid no ha deixat de banda la fotografia instantània i acaba de presentar la successora digital de la Polaroid analògica. S’anomena PoGo i es tracta d’una càmera digital amb impressora incorporada, capaç d’imprimir les fotografies tot just acabades de prendre. Ara, com en el cas de les velles Polaroid, també cal esperar una mica, la impressora tarda un minut a fer la feina en un paper fotogràfic de cinc centímetres d’alçada i set i mig d’amplada que no té marges.

Conserveu alguna foto en polaroid? Per què no ens envieu alguna per ser publicada?

http://www.savepolaroid.com/

Comentaris

One Response to “Save Polaroid”

  1. Torna la Polaroid : 400 colps on març 31st, 2010 12:35 am

    [...] de Polaroid. Al seu moment vàrem anunciar l’adéu a la mítica càmera i poc després el moviment sorgit per poder salvar-la. Si el 8 de febrer de 2008 es va anunciar la fi de la producció de les [...]

Leave a Reply