Tirant de mice: “The school’s mistery”

Posted on febrer 11, 2014 
Filed Under cinema, educació, Premis Tirant

tirant_de_mice

Hola, el meu nom és Bernardo i sóc uns dels actors de la pel·lícula que hem fet a la meua escola en llengua anglesa sobre Halloween. Vaig a explicar com ha sigut la seua preparació i rodatge.

the_school_mistery

El 23 d’octubre vam fer la pel·lícula i dues setmanes abans vam fer el casting i van ser seleccionats: Tomas, Alfie; Aseret, Poppy, Chenoa, Hayley; Javier, Josh; Lucía, Becca i Bernardo, Liam. A la pel·lícula va participar tot l’alumnat de l’escola des d’Infantil fins a 6é de Primària, incloent els mestres, tutors i especialistes. El rodatge va durar tot un dia; però també vam fer escenes al dia següent degut a que havien de repetir escenes perquè de vegades no s’entenia el que estàvem dient en anglés. En les escenes, els alumnes de l’escola feien de monstres tals com: fantasmes, vampirs, etc… i també van actuar dos mestres, Javi com a la malvada mòmia i Delia com la perruquera boja. Després ens van dir que aniríem a València per a participar en un concurs i ens vam posar molt contents, encara que al final no podrem anar, ja que som poquets alumnes i l’autobús costa molt diners.

Finalment puc dir dues coses, que els sis actors principals de la pel·lícula ens vans sentir com estrelles de Hollywood, ja que inclús els i les alumnes ens demanaven autògrafs, i la pel·lícula va ser una gran idea dels mestres d’anglés (David i Delia) per al dia de Halloween, ja que vam fer una cosa diferent i molt divertida.

Bernardo, 6é de primària
CEIP Puig Campana de Benidorm

Comentaris

Leave a Reply