Concurs de fotografia de la naturalesa Karibu per joves

Posted on gener 26, 2009 
Filed Under concursos, fotografia

Després d’un cap de setmana aturats en la publicació de post per qüestions laborals, comencem la setmana presentant-vos el Concurs de Fotografia de Naturalesa Ciutat de Vila-real en aquesta VI edició que engloba juntament amb el concurs de participació general, el KARIBU per a Joves i el Premi Honorífic Caixa Rural de Vila-real. EDC Natura vol animar a tot aquell que desitge participar en esta activitat que ens apropa a la naturalesa; i aprofita per agrair els esforços d’aquelles institucions i entitats que la fan possible. El KARIBU està dirigit als estudiants menors d’edat i disposa de dues categories: Duma (de 9 a 13 anys) i Simba (de 14 a 17 anys). El termini de recepció de les imatges finalitza el 31 d’aquest mes. Els guardons es lliuraran en la Gala de Premis l’Estudi, Divulgació i Conservació de la Naturalesa, en l’Auditori Municipal de Vila-real (Castelló), el 28 de març de 2009; dins de les activitats del VI Simposi Internacional de Naturalesa i Fotografia. Els premis seran: un Primer Premi a la millor fotografia de la naturalesa (Duma i Simba): trofeu Lince, càmera fotogràfica Nikon i plaça en l’excursió KARIBU al Termet, a l’ermita de la Mare de Déu de Gràcia a Vila-real, on s’instal∙larà el campament base i es realitzaran activitats d’oci que inclouen eixides a diferents espais naturals. Lot de material educatiu de naturalesa. Accèssit (Paisatge, Fauna i Flora): plaça en l’excursió KARIBU per paratges naturals i lot de material educatiu. Menció especial: lot de material educatiu de naturalesa.

http://www.edcnatura.com/fotografia_de_natura/KARIBU09CARTEL.pdf

Comentaris

3 Responses to “Concurs de fotografia de la naturalesa Karibu per joves”

  1. digg on febrer 17th, 2012 6:19 am

    , , . . .

  2. dogs on març 24th, 2012 10:56 am

    repeated mujeres talmadge keown eternal mccorrey brigadier excessive latest

  3. herve leger dress on abril 1st, 2012 5:31 pm

    aysen flourish complacency corselet Nic hoer rationalize kayageum rotunda

Leave a Reply