Torna s0n1v1s10 amb Pedro Maia + La Comida Visuals

Posted on gener 22, 2009 
Filed Under video

Aquest divendres 23 torna de nou el cicle programat al Centre de Cultura Contemporània Octubre que pretén donar a conéixer i aprofundir en la figura del video-jockey. Es tracta del s0n1v1s10 i en aquesta ocasió els artistes visuals programats són Pedro Maia + La Comida Visuals. Pedro Maia va néixer en 1983 a Vila do Conde (Portugal) i resideix actualment entre Porto i Lisboa. Es va llicenciar en Tecnologies de la Comuniació a l’Instituto Politécnico do Porto i va cursar estudis també a la Fundação Calouste Gulbenkian de Lisboa. Ha treballat en vídeo, cinema i art multimèdia i també amb productes audiovisuals per a companyies de teatre. Durant nou anys, a més, va ser col·laborador del Festival Internacional de Cine de Vila do Conde. Des de l’any 2004 desenvolupa el concepte de “live cinema”, la manipulació d’imatges en temps real i la seua interacció amb la música. Per la seua part els valencians La Comida Visuals a més d’haver inaugurat el cicle s0n1v1s10 el setembre de 2007, han actuat en diverses sales de València i en clubs arreu del món, com ara el Plastic de Milà, Kama Kama o l’Atalante. A més, tenen la residència de visuals en el club Blue Room (Rialto S.Ambrogio) de Roma. Programa força interessant per seguir la pista dels Vjs també el 2009. L’hora, les 20.00 hores.

http://www.octubre.cat/activ_fitxa.php?id_activitat=751

Comentaris

5 Responses to “Torna s0n1v1s10 amb Pedro Maia + La Comida Visuals”

  1. fett weg spritze on abril 11th, 2012 2:59 pm

    Doch die damit verbundene Operation ist für viele ein zu großer Schritt.

Leave a Reply