EcoVisor: Festival Jove de Cinema Documental de Medi Ambient

Posted on gener 21, 2009 
Filed Under centres, educació, festivals, video

Segons expliquen a la publicitat impressa, EcoVisor és una iniciativa de l’Institut del Territori, organitzada per Joves d’Acció, la secció juvenil d’Acció Cultural del País Valencià, que sorgeix amb la voluntat de sensibilitzar el públic jove envers les problemàtiques ambientals i territorials, i alhora fomentar la reflexió mitjançant la creació de peces audiovisuals. Els treballs es realitzaran necessàriament en català i hauran de centrar-se preferentment en l’àmbit local, tot i que s’aborden problemàtiques globals. S’estableixen dues categories amb els seus respectius premis: una per centres d’ensenyament secundari i l’altra per centres universitaris i cicles formatius. A més les obres guanyadores s’editaran en DVD i es distribuiran per tots els centres educatius i de formació del País Valencià. La durada de les obres no haurà d’excedir els 15 minuts i termini de lliurament és el 15 de maig de 2009. Temes com l’activitat humana i els seus efectes en l’entorn, la transformació dels paisatges, la construcció d’infraestructures, el creixement urbanístic, l’activitat industrial, el món rural, la gestió dels residus, les contaminacions, la mobilitat, les energies, la biodiversitat,… poden constituir els eixos centrals sobre els quals giren els vostres documentals. De moment no hem trobat links a la web als quals referenciar-vos i només comptem amb la informació en paper. Quan disposem dels links adients vos informarem. Ah i ja sabeu que si tireu endavant un projecte com aquest proposat, sempre el podeu compartir el vostre procés creaitu i les vostres impressions a 400 colps.

Comentaris

4 Responses to “EcoVisor: Festival Jove de Cinema Documental de Medi Ambient”

 1. Magicians In Brooklyn on abril 16th, 2012 2:22 am

  more coming soon.

 2. Telefon-Spass on maig 29th, 2012 6:26 pm

  SPAM 24h am Tag

 3. wedding dress store on juny 5th, 2012 10:15 am

  please let me see them.

 4. lire la suite... on juny 19th, 2012 8:53 am

  Comme je le pense personne n’avait par hasard ecoute raconte de pas completement cette question avant aujourd’hui.

Leave a Reply