en un segon

Posted on abril 23, 2008 
Filed Under video

A escolagavina la idea de presentar curtmetratges a l’OSVF està calant entre alguns alumnes i mestres. El fet que els videos hagen de durar només un segon ens ha despertat interrogants i ens ha fet reflexionar sobre qüestions tals com el sentit que puga tenir aquesta proposta o quins poden ser els límits del llenguatge audiovisual. Val dir que ha generat moviment i d’entrada paga la pena simplement com a pràctica que ha mogut a generar idees i a crear. Hi ha idees bones que només han de ser plasmades en píxels i presentades al festival. Per a mostra un botó: aiguaisol és el que presenta Jordi Orts. Anirem afegint els videos que ens arriben al canal 400colps a you-tube. Recordeu que el plaç acaba l’1 de maig. Animeu-vos!

> Per fer-nos arribar els vostres videos: 400colps@escolagavina.com

Comentaris

3 Responses to “en un segon”

  1. Bennett Bohanon on febrer 6th, 2012 9:59 pm

    I too conceive so , perfectly composed post! .

  2. dhgate scam on abril 6th, 2012 7:38 pm

    Donnell Violet

  3. Sprachaufenthalt england on juny 1st, 2012 7:22 am

    |

Leave a Reply