Mice, de València al món

Posted on gener 23, 2014 
Filed Under educació, festivals

La vergonya i la indignació que ens invadeixen pels atemptats i agressions constants a la nostra llengua i la nostra cultura, no ens han de deixar sense reacció ni capacitat de treball. Cada paraula, cada apunt, cada iniciativa sumen en l’entusiasme que ens ha de treure d’aquest forat negre, totalitarista i ignominiós en què el govern, de manera planificada, vol que acabem.

Seguim doncs en el compromís amb la segona edició de la mice, que posa en valor l’encontre entre persones, la cultura, la llengua, la creativitat, l’art i ho fa amb tanta energia necessària després de la desaparició de festivals com l’Inquiet de Picassent, els Premis Tirant de València, el MIRA’M de Sueca o el Gaztebideo de Vitòria – Gazteiz etc. Afortunadament hi ha a València un festival de cinema educatiu de caràcter internacional que posa a la nostra ciutat, com a referent de l’edu-comunicació a nivell internacional. En l’actualitat, no hi ha cap festival internacional audiovisual específic de caràcter educatiu i no competitiu orientat als xiquets, xiquetes i joves. I la mice genera un espai ben necessari adreçat a una àmplia gamma de públic i amb diferents interessos: xiquets, xiquetes i joves; professionals de l’educació en tots els seus nivells; estudiosos del cinema i de l’educació audiovisual; professionals del cinema i mitjans de comunicació; pares i mares i públic en general.

Comentaris

Leave a Reply