Els últims minuts de Catalunya Ràdio al País Valencià

Posted on gener 22, 2014 
Filed Under altres, educació

Com explicar hui, a l’escola, que per als nostres governants resulta més que amenaçador un acte tan senzill, íntim i lliure com sintonitzar una emissora de ràdio. Hui, precisament de camí al treball, ens hem vist privats d’aquest gest que per nosaltres no és més que l’opció pròpia de viure en la nostra llengua. Des d’ahir a les vuit de la vesprada, Catalunya Ràdio ja no es rep al País Valencià. Cal explicar quins són els mecanismes ideològics, psicològics, mediàtics, que hi ha al darrere de tal agressió. Vàrem veure i viure el tancament de RTVV en directe; l’apunt de hui, perquè cal escoltar per entendre, els últims minuts de Catalunya Ràdio al País Valencià:

Comentaris

Leave a Reply