Segon trimestre, nou any

Posted on desembre 27, 2013 
Filed Under altres

400colps_2014

Ja ordenem idees, mirem calendari, ens organitzem a poc a poc… Aquest segon trimestre es presenta força interessant i motivador doncs tenim per davant un seguit de fites clau de les quals vos anirem informant en breu. Aquesta setmana toca posar en marxa l’equip 400 colps amb les alumnes que han decidit participar-hi. A més ja estem preparant el material per dinamitzar l’encontre de professorat que tindrà lloc en el marc de la 2a mice. La pròpia mice serà la gran cita de l’audiovisual esoclar valencià a l’hivern i també preparem altra iniciativa per engrescar els participants al Tirant de Mice. Finalment, una nova edició de l’eacn · escola d’activitats culturals a la naturalesa ens tornarà a ocupar a finals de febrer. Tot plegat, a veure si fem punteria!

Comentaris

Leave a Reply